Plantastic krijgt een zusje en ze is roze!

Door mandybollegraf

Volgende maand is het zover: dan komt de pocketversie van mijn kamerplantenboek Plantastic uit! Deze nieuwe editie in paperback is nóg makkelijker mee te nemen bij een bezoekje aan jouw favoriete plantenwinkel. Daarnaast kreeg mijn boek ook een geheel nieuw jasje en omdat ik nog steeds weg ben van #plantsonpink (de combi planten en roze blijft toch heerlijk?!), koos ik voor de nieuwe cover een van mijn stekjesfoto’s met een lekker roze achtergrond. Grafisch vormgever Joyce Zethof, die onder andere samenwerkt met Flow Magazine en al een heleboel mooie boeken heeft ontworpen, heeft een heel gaaf nieuw coverontwerp gemaakt!

♡ Hardcover of paperback? ♡
Het ziet er naar uit dat de pocketeditie van Plantastic uitkomt in de derde week van september. Kun je niet wachten en wil je de hardcover bestellen? Dat kan hier 🙂 Nog even de belangrijkste verschillen op een rijtje: de hardcover kost €21,99 en heeft, zoals de naam al zegt, een stevige, harde kaft. De paperback is een slag kleiner en heeft een buigbare, softcover. De prijs van deze pocketversie is €18,99. De inhoud van beide edities is hetzelfde.

De nieuwe PINK POCKET PLANTASTIC! Meer weten over de inhoud van het boek? Klik hier.

♡ Even terugblikken ♡
De eerste druk van mijn boek verscheen in september 2019 en het daadwerkelijke drukproces mocht ik toentertijd bijwonen, wat ontzettend leuk was dat! De officiële boeklancering vierde ik samen met mijn uitgeverij, familie, vrienden, plantfluencers en iedereen die meegeholpen had aan het boek in het plantenasiel in Utrecht (ach, het pre-corona-tijdperk…). De maand erop werd ik door een plantenwinkel in België (genaamd Plantastic, great minds think alike!) uitgenodigd om de Belgische lancering van Plantastic te vieren. Ook schonken verschillende media aandacht aan mij en mijn boek. Ik werd o.a. geïnterviewd door Tubantia, stond in de ELLE in België, mocht over mijn plantenliefde praten in de podcast Plantenvrienden en op de radio en mijn boek werd opgepikt door een heleboel gave blogs. Om een paar hoogtepunten te noemen 🙂

♡ You are PLANTASTIC ♡
Ook door de pandemie, die daarna zijn intrede deed, lijkt dit allemaal een lifetime ago… Maar ook erg leuk om nu, twee jaar later, weer even aan terug te denken. Ik vind het nog steeds ontzettend gaaf om foto’s te zien van mijn boek, recensies te lezen en te horen wat jij vindt van mijn boek. Heb ik je geholpen, is je huisje groener dankzij mijn tips en tricks? De afgelopen twee jaar heb ik zoveel leuke berichtjes mogen ontvangen van lezers. Daar ben ik jullie erg dankbaar voor. De meeste heb ik gebundeld in mijn Highlights genaamd ‘U R PLANTASTIC’ op mijn Instagrampagina. En er komen nog steeds regelmatig berichten bij, waarvoor dank!!

En straks is er een new plantastic in town and it’s a girl! Ik kan niet wachten!

Bestel Plantastic nu, dan ligt ze de volgende dag in je brievenbus. Dan het liefst via Bazarow. Of steun je boekhandel of plantenwinkel en #kooplokaal! Gesigneerde exemplaren zijn te koop in mijn theetuin 🙂 De nieuwe pocketversie is vanaf medio september te koop.

4 Reacties

Carin 24 augustus 2021 - 21:44

Heel erg leuk!
Ik ben supertrots☺👍
Ròse babyshower in de theetuin?

Reply
mandybollegraf 24 augustus 2021 - 21:51

Ja haha, dat idee overweeg ik serieus nog even haha! Dacht ik ook gelijk 😉 Maar feestjes in het coronatijdperk… Lastig….

Reply
Rick Bollegraf 24 augustus 2021 - 22:25

Sjaaa helemaal tegek weer en oo zo trots als een Pauw natuurlijk.

Maar deze moet je echt in huis hebben, zoveel leuke tips

Heel veel succes weer.

Reply
mandybollegraf 25 augustus 2021 - 20:20

Dank je wel!!

Reply

Laat een reactie achter ♡

Dit vind je misschien ook leuk